Clubinformatie

Lhasa Apso Club Informatie

opgericht op 7 augustus 2014

Geachte Lhasa Apso liefhebber,


Ons prachtige ras de Lhasa Apso is sinds de 60’er jaren in Nederland en heeft tot op heden geen eigen rasvereniging gehad. Na de nodige overwegingen heeft de initiatiefnemer Frank L. van Tatenhove besloten om een rasvereniging op te richten. Natuurlijk willen ook wij gezelligheid rond onze huisgenoot en bezig zijn met nuttige en leuke dingen voor onze hartendieven de Lhasa Apso. Maar we willen ook bewust bezig zijn met de toekomst van dit prachtige ras; dus zullen we midden in de rashondenwereld moeten staan.

En dat kan bijna alleen maar door middel van een rasvereniging voor de Lhasa Apso met oog voor nu en in de toekomst. De eerste 3 doelstellingen van de rasvereniging Lhasa Apso Club Nederland.


1. wat doet de vereniging voor de eigenaren van een Lhasa Apso?
 

Voorlichting en activiteiten organiseren!

2. welke eisen worden er gesteld aan een Lhasa Apso als men er mee wilt gaan fokken?
 

Een verantwoord fokbeleid opstellen door middel van Verenigingsfokreglement.

3. welke eisen stelt de rasvereniging aan de fokkers van de Lhasa Apso?
 

Zich te houden aan de Statuten, huishoudelijk-, Verenigingsfokreglement en fokkersreglement van de rasvereniging Lhasa Apso Club Nederland

Veel nadruk gaat er liggen op de relatie tussen de Lhasa Apso hond en het gezin, het welzijn en gezondheid van de hond iets dat nagestreefd zal gaan worden.

Een ieder die de Lhasa Apso een warm hart toedraagt kan en mag lid worden van onze rasvereniging mits goedkeuring door het bestuur.

Hoofdleden betalen € 25,00 per jaar en een gezinslid € 10,00. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Gezinsleden zijn personen, woonachtig op hetzelfde adres als het hoofdlid.

U kunt zich aanmelden door middel van het volledig invullen van het toetredingsformulier en de contributie gelijktijdig over te maken.

Bankgegevens
Regiobank NL22 RBRB 0898574560
BIC CODE: RBRBNL21

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Namens het bestuur


 

Disclaimer